Ledige stillinger


Skiftleder / frokost

Er du en morgenfugl? Grand Cafe er på utkikk etter en som kan lede frokostteamet. Arbeidsdagen starter 5.30 og hovedoppgavene er å motivere og inspirere medarbeidere, passe på at matkvaliteten er på sitt ypperste og skape en god start på dagen for våre gjester. Du må være serviceinnstilt, ha godt humør og kunne jobbe både selvstending og i team.

Send din søknad til fernando@grandcafeoslo.no


 
 

Hovmester

Vi trenger nå en person som kan tenke seg å arbeide både som hovmester og servitør, alt etter behov. For å kunne inneha en slik rolle, kreves det at du er trygg i rollen, fleksibel og takler høyt tempo.  Du må være motivert til å bidra til at gjestene stortrives samt til at servitørene gjør en så god jobb som mulig. Videre må du være positiv, ambisiøs og ha en stor interesse for mat og vin. Godt humør, selvstendighet samt evne til å bidra til fellesskapet på arbeidsplassen, vil dessuten bli vektlagt.

Vi stiller følgende krav:

  • Noen års erfaring som a la carté servitør
  • Erfaring fra lederrolle, gjerne som hovmester
  • Det er en stor fordel om du har utdannelse som sommelier

Vi kan tilby stillinger i en av Oslos kanskje mest spennende restauranter, med gode utviklingsmuligheter for den rette. 

Høres dette interessant ut? Send din søknad og CV til:
Restaurantsjef Jimmy jimmy@grandcafeoslo.no


 
 

Servitører

Både heltid og deltid

Som servitør hos oss må du være blid, imøtekommende og profesjonell. Du må kunne takle høyt tempo, være fleksibel og "serviceminded". Du bør ha en stor interesse for mat og vin, være ambisiøs og positiv. Godt humør, selvstendighet samt evne til å bidra til fellesskapet på arbeidsplassen, vil dessuten bli vektlagt. 

  • 20 år
  • Noen års erfaring som à la carte servitør og noe kunnskap om vin
  • Du må beherske enten skandinavisk eller engelsk veldig godt

Høres dette interessant ut? Send din søknad og CV til:
Restaurantsjef Jimmy jimmy@grandcafeoslo.no


Frokostkokker

Er du en morgenfugl? Vi åpner for frokostservering 1. november og trenger dyktige frokostkokker til vårt team. Du må være serviceinnstilt, ha godt humør og kunne jobbe både selvstendig og i team. 

Send din søknad til kjokken@grandcafeoslo.no