Karriere / Career
Ledig stilling: Servitør
Ledig stilling: Hovmester/Sommelier
Hovmester Frokost
Vi er på utkikk etter serviceinnstilte og positive frokost og Ala Carte servitører til teamet vårt på Grand Cafe
FROKOST:
Vi ser etter deg som:
Har minimum tre års erfaring fra ala carte servering
Er serviceinnstilt og brenner for å gi det lille ekstra
Har godt humør og et smil på lur til alle våre gjester og kolleger
morgenperson
Trives med høyt tempo på jobb
Jobber godt i team og tar i mot innspill fra ledelsen
Nøkkelkvalifikasjoner:
Snakker flytende Engelsk og skandinavisk språk er ett pluss
Fleksibel
Punktlig
God på kommunikasjon og kan både gi og ta imot feedback
Pålitelig
Brenner for god service
Liker å jobbe effektivt med høyt tempo og arbeide under press
Hoved oppgaver og ansvar:
Servera gester og ha ansvar over egne stasjoner
Kjenne till utvalget av både drikke og mat
Kjenne til Historien om stedet og kunna formidla det till gjester som spørr
Vare en god kollega og en god vert og vertinne fo alle som kommer inom oss
Få gjester att føle sig som hjemme og levere en service som reflekterer Grand Cafe´s sina verdier.
Følge Fursetgruppen og Grand Cafés Serviceløfte for å gi gjesterna best mulig opplevelse
Oppstart: Snarast
Vi serverer frokost til Grand Hotel sine gjester.
Grand hotell eies av Scandic og er et 5 stjerners hotell med høye ambisjoner og forventninger.
De har mange gjester gjennom hele året og i sommermånedene mai, juni, juli og august har de sin høysesong.
Det betyr at det er høyt trykk på frokosten i denne perioden.
Vi består av ett team med tre avdelinger; frokost och lunsj/middags servering og en av Oslos største vinkjellere.
Grand Cafe är en del av Fursettgruppen och kan tilby en trygg arbeidsplass med mange goder og en bedrift man kan vokse i.
ALA CARTE:
Vi ser etter deg som:
Har minimum tre års erfaring fra ala carte servering
Er serviceinnstilt og brenner for å gi det lille ekstra
Har godt humør og et smil på lur til alle våre gjester og kolleger
Trives med høyt tempo på jobb
Jobber godt i team og tar i mot innspill fra ledelse
Liker å jobbe olike timer på døgnet
Nøkkelkvalifikasjoner:
Snakker flytende Engelsk og skandinavisk språk er ett pluss
Fleksibel
Punktlig
God på kommunikasjon og kan både gi og ta imor feedback
Pålitelig
Brenner for god service
Liker å jobbe effektivt med høyt tempo og under press
Barista kunnskaper
God mat kunnskap og Vinkunnskap er ett pluss
Hoved oppgaver og ansvar:
Servera gester og ha ansvar over egne stasjoner
Kjenne till utvalget av både drikke og mat
Kjenne til Historien om stedet og kunna formidla det till gjester som spørr
Kjenne till Alkoholloven / Salut kurs
Vare en god kollega og en god vert og vertinne fo alle som kommer inom oss
Få gjester att føle sig som hjemme og levere en service som reflekterer Grand Cafe´s sina verdier.
Følge Fursetgruppen og Grand Cafés Serviceløfte for å gi gjesterna best mulig opplevelse
Oppstart: Snarast
Vi tillbyr en arbeisaplass midt i hjertet av Oslo.
I 1874 åpnet Grand Café dørene, på den tiden Oslo het Kristiania.
Det var her det hele startet.
Caféen var stamstedet for blant andre Henrik Ibsen, Roald Amundsen, Knut Hamsun, Gustav Vigeland, Edward Munch og Fridtjof Nansen i tillegg til en rekke andre 'Kristianiabohemer'.
Det er med stolthet vi på Grand Café nå ønsker nye og gamle gjester velkommen. Vi ser med glede på å kunne ta del i de neste 100 årene og skape ny historie.
Høres dette ut som noe som kunne passet deg, så ta gjerne kontakt på nathalie@grandcafeoslo.no for en uforpliktende prat
Send eventuelle spørsmål samt CV / søknad til nathalie@grandcafeoslo.no
Vi er på utkikk etter to serviceinnstilte og positive hovmestere til teamet vårt på Grand Cafe.
Vi søker nå en hovmester som vil jobbe med oss fulltid 100% i frokostserveringen og en hovmester som vil jobbe med oss fulltid 100% i lunsj og middagsserveringen
Du må ha god lederkunnskap, være organisert og kjenne deg trygg på å lede store team.
Du må være en som liker å møte folk fra alle typer land og med ulik bakgrunn.Vi søker deg som er fleksibel i din arbeidshverdag og kan jobbe ukedager og helger.
Vår nye hovmester bør ha glimt i øyet, være imøtekommende, kunne arbeide organisert og kunne ta for seg oppgaver som vil være forskjellig fra uke til uke.
Til Hovmester frokost ser vi etter deg som:
Har minimum to års erfaring som hovmester
Snakker flytende Norsk og Engelsk (skandinavisk språk er ok)
Morgenperson
Fleksibel
Punktlig
God på kommunikasjon, samt kunne gi og motta feedback
God på håndtering av situasjoner som oppstår i en restaurant
Pålitelig
Positiv og lett for å smile
Brenner for god service
Liker høyt tempo og jobber godt under press
Kunnskaper som er bra å ha:
Data kunnskap ( Outlook/Excel, POS system mm)
Barista kunnskaper
Erfaring med varebestilling og varetelling
Erfaring fra lignende stilling er et krav.
Oppstart: Snarast
Til Hovmester lunsj og middagsservering ser vi etter deg som:
Har minimum tre års erfaring som hovmester
Snakker flytende Norsk og Engelsk (skandinavisk språk er ok)
Du må kunne samarbeide med øvrige hovmestere og være en resurs for Restaurantsjefen og de andre i lederteamet
Du må ha god vinkunnskap og vi setter stort pris på om du er Sommelier
Fleksibel
Punktlig
God på kommunikasjon, samt kunne gi og motta feedback
God på håndtering av situasjoner som oppstår i en restaurant
Pålitelig
Positiv og lett for å smile
Brenner for god service
Liker høyt tempo og jobber godt under press
Kunnskaper som er bra å ha:
Data kunnskap ( Outlook/Excel, POS system mm)
Barista kunnskaper
Erfaring med varebestilling og varetelling
Grand Cafe har en av Oslos største vinkjeller og det er viktig med god vin og matkunnskap.
Oppstart: Snarest
Høres dette ut som noe som kunne passet deg, så ta gjerne kontakt på nathalie@grandcafeoslo.no for en uforpliktende prat.