Riecine Superheroes.jpg
 

Winemakers dinner

Riecine, Chianti Classico

Definisjonen av Sangiovese finner du i vinene fra Riecine. Det lages fantastisk vin som kan drikkes nå, men som samtidig er utrolig lagringsdyktige. 

Opprinnelsen til eiendommen Riecine kan spores helt tilbake til 1100-tallet, og da som en del av klostret Badia a Coltibuono i Gaiole. Det måtte en engelskmann til, for i 1971 kjøpte John Dunkley og kona Palmina Abbagnano 1,5 hektar av Badia a Coltibuono. Riecine fikk raskt et renomme for å produsere enestående viner på utelukkende Sangiovese - viner som virkelig kunne reflektere voksested og druetypisitet. John og kona Palmina kjøpte mer og mer vinmark, og de var særdeles flinke til å søke seg frem til de riktige vinmarkene. I dag er eiendommen drevet av Alessandro Campatelli, som har lang erfaring fra andre topp-produsenter i Toscana. Han sørger for å videreføre den tradisjonelle, balanserte biodynamiske arven som har definert disse vinene i årtier.

 

4-retters meny - 5 viner
Dato: Tirsdag 8. mai
Kl: 18.30
Pris: 1095,- per person

For reservasjon av Winemakers Dinner: 
Velg Winemakers Dinner 8. mai og deretter 8. mai i bookingkalenderen.

_MG_0888.jpg