Winemakers dinner

Brun_News.jpg

Smak deg gjennom Bordeaux

Guillaume Brun - 20. februar

Château Brun med beliggenhet i Saint Emilion er drevet av etterkommere av den berømte familien Decazes og driftet av familien siden 1571. Eiendommen er på 10 hektar og produserer 50 000 flasker i året. Saint-Emilion har beliggenhet på et fruktbart platå med kalksteinsgrunn der landskapet går over i en kløft ned mot elven Dordogne, som renner ut i Gironde nedenfor Bordeaux. På østsiden av elven hvor Saint Emilion har beliggenhet finnes mer elegante viner, med hovedvekt på Merlot druen. Etter flere ukers gjæring i store fat (her brukes det enten eik, stål eller sement) blir grunnvinen i fra de enkelte drueslagene overført fra gjæringsfatene. Nå blir vinen lagt på mindre eikefat og modnet i løpet av 18 måneder, Særdeles gunstig jordsmonn og klimatiskeforhold gjør at noen av St.-Émilions vinslott år etter år produserer aldeles strålende viner.

 

4-retters meny - 6 viner
Dato: Onsdag 20. februar
Kl: 18.00 for aperitif
Pris: 1295,- per person

Aktuelle viner

Château de Romance 2015

Vertikalsmaking Château Brun 2011 og 1995

Vertikalsmaking Château Clarke 2014 og 2006

Lion de Château de Suduriaut 2011

181927_185314898175744_1276655_n.jpg
25807_100194786687756_5302884_n.jpg