Winemakers dinner

Weingut Heinrich, Østerrike

Vokabularet som den sterkt terroir-fokuserte Gernot Heinrich bruker for å fortelle sin historie er like ukomplisert som det er enkelt: zweigelt, blaufränkisch og st. laurent - røde druer som han dyrker med den største respekt for naturen i og rundt hans biologisk dyrkede vinmarker.

De hvite druene er hovedsakelig representert ved chardonnay og pinot blanc, og som representanter for "ikke-lokale" druer, utgjør disse en beskjeden rolle i Heinrichs portefølje. Etter å ha gått over til biodynamisk dyrking, driver Gernot nå gården sin i en naturlig symbiose av det tradisjonelle og det innovative - aldri redd for å utfordre etablerte sannheter. Hos Heinrich kombineres det beste av to verdener – størrelsen på virksomheten og hans teknologiske nysgjerrighet har bidratt til en ''state of the art'' vinkjeller. Hans grunnfilosofi og forkjærlighet for å spille på lag med naturen, ikke mot den, bidrar til en nærhet og et bærekraftig fokus man normalt forbinder med de aller minste produsentene. Gernot Heinrich er eksempelet som beviser at man kan være (relativt) store, og samtidig 100% i pakt med naturen.

 

4-retters meny - 5 viner
Dato: Torsdag 5. oktober
Kl: 19.00
Pris: 995,- per person

For reservasjon av Winemakers Dinner: 
Velg Winemakers Dinner og 5. oktober i bookingkalenderen.

Heike und Gernot Heinrich mit Schafen.jpg
 
HEINRICH Leithaberg_0954-�Klaus Gaggl.jpg