En grand
vinbar & vinkjeller

 
grandcafe-3447-wine.jpg

 

16,000 flasker & 1,500 viner

Vinbaren og vinkjelleren er lokalisert rett under restauranten. Med over 16.000 flasker og mer enn 1.500 ulike viner tilbyr Grand Café en av de mest rikholdige vinopplevelsene hovedstaden kan tilby.

Her finner du både verdenskjente topp-produsenter fra den klassiske verden til små produsenter og spennende vinmarker fra den nye verden. Vi har ønsket å lage et vinkonsept med plass til en betydelig samling gode viner, i ulike prisklasser.

FAKTA

– 16.000 flasker
– 1.500 viner
– Opptil 80 personer
– Chambre Séparée
– Vinsmaking
– Viner på glass

Se meny i vinkjelleren

 

KUNNSKAP & LIDENSKAP

– Å bygge en velassortert vinkjeller krever kunnskap og dedikasjon. Vår chef sommelier Fabio Borgianni og hans team har nøysomt valgt viner som kan utfordre den erfarne vinelskeren og tilfredsstille den som kun ønsker seg et enkelt glass vin til maten.

SMÅRETTER

– God vin blir ofte enda bedre med litt ved siden av. I vår vinkjeller tilbyr vi enkle småretter, deilige skinker, gode oster og snacks. Tanken er at dere kan sitte ned og nyte; enten dere venter på bord oppe i restauranten eller dropper innom etter dagens gjøremål.


Chambre Séparée

10 personer 

– Innerst i vinkjelleren finner du vår lille 'hemmelighet' med plass til 10 personer. Vi har bygget et unikt Chambre Séparée til de spesielle anledningene. Omringet av vin kan dere nyte et bedre måltid med matchende vin helt uten forstyrrelser.

80 personer

– Vi tilbyr også et Chambre Séparée med plass til 80 gjester. Fleksible skyvedører gir mulighet for å avgrense et større område – alt etter behov. Dette passer perfekt for vinkurs, mindre selskaper, spesielle eventer eller lunsj for større grupper.

Ta kontakt

 
web-grandcafe-3439.jpg

EVENTER & ARRANGEMENT

– Vinkjelleren kan romme opp til 80 personer. Interiøret med vinhyller og flasker tilbyr en lun og moderne atmosfære. Vi løser gjerne spesielle behov og utfordringer, og skreddersyr arrangementet i samarbeid med dere.

Ta kontakt

 
 

Vår chef sommelier

FABIO BORGIANNI

Fabio Borgianni er oppvokst blant vinranker i San Gimignano, midt mellom Firenze og Siena i Toscana. Han tok sin vinutdannelse i Firenze. Før han ble hentet inn som chef sommelier for Grand Café's omfattende vinkjeller kom han fra Four Seasons Hotel i Moskva og Maaemo.

 

Vinsmaking & kurs

Vi tilbyr vinsmaking i alle prisklasser, i forhold til dine behov og ønsker. Vi holder også spennende vinkurs for både for nybegynnere og vinkjennere.

Ta kontakt for mer informasjon