Aktiviteter / Vinkjelleren

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter i vinkjelleren. Fra september til mai er det aperitivo hver onsdag i vinkjelleren. Ta turen innom for et glass vin og en matbit til live jazz før du drar hjem eller videre på middag. Vi arrangerer også vinsmakinger og winemakers dinner i Vinkjelleren.

 

Hold deg oppdatert på hva som skjer i vinkjelleren, meld deg på vårt nyhetsbrev

I vinkjelleren finner du en egen matmeny med smakfulle, rustikke retter.


Februar

27. Februar
Onsdag 27. februar holdes det en spesialutgave av Aperitivo i kjelleren. Denne onsdagen kommer intet mindre enn 16 tyske produsenter med til sammen 32 viner på glass. Her kan man smake et bredt spekter av tyske hvite og røde viner til fornuftige glasspriser.
Tema for kvelden vil være «tysklands andre druer». Produsentene vil mingle med gjestene mellom kl 17.30 og 18.30. Om du ønsker å sikre deg et bord bør du booke på forhånd her

 

Mars

14. Mars

Storm Wines fra California svinger innom vinkjelleren!
Velkommen til en avslappet vinkveld i vinkjelleren. Det blir en kveld med lav terskel hvor Ernst Storm er tilstede og dere kan stille de spørsmålene dere måtte ha. Det blir hyggelige priser både på glass og flasker, og vi har også noe å bite i.

Dere får muligheten til å smake mye godt Pinot Noir, Syrah og Cabernet Sauvignon.
Om du ønsker å reservere bord send en mail til post@grandcafeoslo.no

"Aperitivo”

kommer fra det latinske ordet som betyr "å åpne”, og italienerne beskriver det som en appetittvekker. Følelsen av en lukt som vekker sulten – noe som bokstavelig talt ”åpner” magen.

La oss bringe italienernes livsmotto ”Dolce Vita” inn i Oslosborgernes hverdag. Du er ferdig på jobb, litt småsulten og tenker på hva du skal ha til middag – hvorfor ikke ta turen innom vinkjelleren for aperitivo?

Få med deg en kollega, vennegjengen eller din kjære og ta et glass vin og litt småmat til live jazz. For å være garantert plass anbefaler vi at du bestiller bord på onsdagene, men hvis du spontant stopper forbi er du selvsagt hjertelig velkommen til det også.

Kl. 17.00-19.00

Siste aperitivo før sommeren gjennomføres onsdag 10. april.
Vi starter opp igjen til høsten medio september/oktober

Mat kr 169,- per person

Benvenuto!

"Fredags-Barolo"

Er du glad i Barolo? Hver fredag kan du smake 3-5 forskjellige Baroloviner på glass i vinkjelleren. Vinene vil variere fra uke til uke. Velkommen!