Aktiviteter / Vinkjelleren

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter i vinkjelleren. Fra september til mai er det aperitivo hver onsdag i vinkjelleren. Ta turen innom for et glass vin og en matbit til live jazz før du drar hjem eller videre på middag. Vi arrangerer også vinsmakinger og winemakers dinner i Vinkjelleren.

 

Hold deg oppdatert på hva som skjer i vinkjelleren, meld deg på vårt nyhetsbrev

I vinkjelleren finner du en egen matmeny med smakfulle, rustikke retter.


Januar

Vinkjelleren holder åpent tirsdag til fredag kl 17.00-21.00. Lørdag 13-21.

Første Aperitivo blir onsdag 9. januar og hver onsdag fremover kl 17.00-19.00. Reserver bord via mail post@grandcafeoslo.no

 

 

"Aperitivo”

kommer fra det latinske ordet som betyr "å åpne”, og italienerne beskriver det som en appetittvekker. Følelsen av en lukt som vekker sulten – noe som bokstavelig talt ”åpner” magen.

La oss bringe italienernes livsmotto ”Dolce Vita” inn i Oslosborgernes hverdag. Du er ferdig på jobb, litt småsulten og tenker på hva du skal ha til middag – hvorfor ikke ta turen innom vinkjelleren for aperitivo?

Få med deg en kollega, vennegjengen eller din kjære og ta et glass vin og litt småmat til live jazz. For å være garantert plass anbefaler vi at du bestiller bord på onsdagene, men hvis du spontant stopper forbi er du selvsagt hjertelig velkommen til det også.

Kl. 17.00-19.00

Første Aperitivo i 2019 blir 09.01.

Mat kr 169,- per person

Benvenuto!

"Fredags-Barolo"

Er du glad i Barolo? Hver fredag kan du smake 3-5 forskjellige Baroloviner på glass i vinkjelleren. Vinene vil variere fra uke til uke. Velkommen!