Aktiviteter / Vinkjelleren

Her finner du en oversikt over alle aktiviteter i vinkjelleren. Fra september til mai er det aperitivo hver onsdag i vinkjelleren. Ta turen innom for et glass vin og en matbit til live jazz før du drar hjem eller videre på middag. Vi arrangerer også vinsmakinger og winemakers dinner i Vinkjelleren.

I vinkjelleren finner du en egen matmeny med smakfulle, rustikke retter.

Crazy Wine List!

Crazy Wine List i vinkjelleren på Grand Café.
Vi har ryddet i vinkjelleren! 21-23. mars slipper vi vår Crazy Wine List i vinkjelleren på Grand Cafe. Disse dagene presenterer vi viner fra noen av byens beste vinsamlinger og har over 200+ flasker på listen.

Hold deg oppdatert på hva som skjer i vinkjelleren, meld deg på vårt nyhetsbrev


Mars

14. Mars

Storm Wines fra California svinger innom vinkjelleren!
Velkommen til en avslappet vinkveld i vinkjelleren. Det blir en kveld med lav terskel hvor Ernst Storm er tilstede og dere kan stille de spørsmålene dere måtte ha. Det blir hyggelige priser både på glass og flasker, og vi har også noe å bite i.

Dere får muligheten til å smake mye godt Pinot Noir, Syrah og Cabernet Sauvignon.
Om du ønsker å reservere bord send en mail til post@grandcafeoslo.no

21.-23. Mars

Crazy Wine List i vinkjelleren på Grand Café.
I slutten av mars inviterer vår chef sommelier Ole og hele hans team til Crazy Wine List. Under Crazy Wine List presenterer viner fra noen av byens beste vinsamlinger og har over 200+ flasker på en lang herlig liste.

26. Mars

"Aperitivo”

kommer fra det latinske ordet som betyr "å åpne”, og italienerne beskriver det som en appetittvekker. Følelsen av en lukt som vekker sulten – noe som bokstavelig talt ”åpner” magen.

La oss bringe italienernes livsmotto ”Dolce Vita” inn i Oslosborgernes hverdag. Du er ferdig på jobb, litt småsulten og tenker på hva du skal ha til middag – hvorfor ikke ta turen innom vinkjelleren for aperitivo?

Få med deg en kollega, vennegjengen eller din kjære og ta et glass vin og litt småmat til live jazz. For å være garantert plass anbefaler vi at du bestiller bord på onsdagene, men hvis du spontant stopper forbi er du selvsagt hjertelig velkommen til det også.

Kl. 17.00-19.00

Siste aperitivo før sommeren gjennomføres onsdag 10. april.
Vi starter opp igjen til høsten medio september/oktober

Mat kr 169,- per person

Benvenuto!

"Fredags-Barolo"

Er du glad i Barolo? Hver fredag kan du smake 3-5 forskjellige Baroloviner på glass i vinkjelleren. Vinene vil variere fra uke til uke. Velkommen!

Tirsdag 26. mars kommer vinprodusent Montresor og Eduardo Montresor til vinkjelleren for winemakers dinner.
Montresor fra Verona er viden kjent både i Italia og utenfor landegrensene. Denne kvelden tar Eduardo med viner som er godt kjente her til lands - Chardonnay, Soave, Ripasso Valpolicella og Amarone Valpolicella.

Se hele menyen og reserver ditt bord denne kvelden her